Filmpaket:

Short n Quirky (Nytt paket)

Ett paket med korta och knasiga filmer som inte liknar någon annan!

Längd: 43 min
Bokning
: Victor Rothman bokning@filmlagret.se
Format: DCP, Tvix. Deadline för bokning: 4 dec.
Obs! Det går endast att boka hela paketet. Ni kan däremot välja vilka filmer i paketet ni vill visa när det är levererat.

Glenn the great nature lover

Regi: Anna Erlandsson
2023 / 5 min 

Glenn älskar naturen och fjället! När han träffar sin stora kärlek visar det sig att hon delar hans intresse och de startar sitt nya liv tillsammans på en vackert belägen sjötomt

Flex

Regi: David Strindberg & Josefin Malmén
2021 / 4 min 

Han kanske är gud nog, men är han…god nog.

En något surrealistisk liten film som bokstavligen kryper under skinnet på en kroppsbyggare och hans ambivalenta självbild. En undersökning av den fina linjen mellan självhat och att älska sig själv.

Doris & Bettan Marbella Mayhem

Regi: Ellen Ekman
2023 / 8 min 

Doris och Bettan, ett till synes vanligt pensionärspar njuter av solen på en strand i Spanien. Topless, med cigg i mungipan, sippande på cocktails. Efter klagomål vill ägaren till hotellet bredvid köra bort damerna, men det kommer han snart ångra.

Excess will save us

Regi: Morgane Dziurla-Petit
2019 / 14 min 

I oktober 2017 larmas polisen till den lilla byn Villereau på den franska landsbygden efter att en kvinna har hört upprepade smällar. Vi möter byborna när de återger berättelsen om dagen då Villereau lät sig lamslås av rädsla och blev ett exempel på hur terrorhotet är ständigt närvarande, även för invånarna i en liten fransk by på 5 kvadratkilometer.

But you are a dog

Regi: Malin Erixon
2014 / 12 min 

En udda grupp människor samlas för att se en dansföreställning. Spänningen är stor för vad man kommer att få se. Trots olika egenheter kan de inte undvika att lägga märke till den avvikande. En finurlig och stillsam film fylld med humor om hur svårt livet kan te sig för den som inte riktigt passar in.