Folkets Hus Boxholm

Datum: 21:a december
Plats: Boxholm, Folketshus
Tid: 16.00 – 00.00
Inträde: Gratis!

Filmvisning, mingel, föreläsningar, mat och tilltugg.

Läs mer på:
http://kortfilmsfestivalen.tumblr.com/
https://www.facebook.com/kortfilmsfestivalen
https://www.facebook.com/events/1633787610227658/

Under dagen genomförs även Expo med bland annat spel och presentation av produktionsbolaget Cold Coffe samt mera kortfilm. Vårt kommunaldrivna ”mambo och ungdomsboende” kommer att servera er rätter från olika länder.

Till och från evenemanget kan man utnyttja den buss som avgår från Tranås station 15.30 och åter 24.00 till en kostnad av 40 kr t/r. Boka plats till lennart.fjellman@studieframjandet.se

Kortfilmsdagen till ära deltar CYNTIA BOTELLO Cyntia är grundare av ScreenDance Festival i Stockholm och co-producent av 60secondsdance en online dansfilms tävling i ett 60 sekunders format; ett nordiskt samarbete mellan Loikka Dance Film Festival (Finland), Dansehallerne/ScreenMoves (Danmark), ScreenDance Festival (Sverige) och DansiT (Norge) som vill upptäcka, tolka och dela olika 60 sekunders dansfilmer med diverse innehåll till bland unga och vuxna i de tre olika länderna. 2014 var första året för ScreenDance Festival i Stockholm. Festivalen har fått stöd från bland annat Stockholms stad, Mexikanska Ambassaden, Agencia Mexicana de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AMEXID), Dansmuseet, Dans i Stockholm stad och län (DIS), Kultivera och Ascomunicacion. ScreenDance Festival syfte är att fokusera på genre dansfilm och etablera kontakter och nätverk både i Sverige och Internationellt. Programmet garanterar bra kvalitet genom att arbeta med erfarna människor i branschen och samtidigt ge möjlighet för konstnärer och publik att vara mer aktiva i hela processen före, under och efter festivalen.

Allt kan nås via vår hemsida  www.folketshusboxholm.se