Cinema 3 Hudiksvall

Plats: Cinema 3, Drottninggatan 1
Dag:
21 december
Tid: 17:30

Mer info: http://www.cinemascenen.se/byt_stad/hudiksvall
Fri entré

Program (Totalt 56 min):

mommy-png

Mommy (Milad Alami, 2015, 15 min)
En ung kvinna vill trots mammarollen fortsätta hänga med sina kompisar och bjuder hem dem på fest. Medan festen snabbt blir allt vildare så gör dottern allt för att få sin mammas uppmärksamhet. I en icke moraliserande skildring ställs den ohälsosamma miljön mot kärleken mellan mor och dotter.

fiskar-har-inga-ka308nslor-kopia-jpg

Fiskar har inga känslor (Victor Lindgren, 2015, 11 min)
10-åriga Matilda är kär i sin storebrors flickvän, Elin. När föräldrarna reser bort tar hon alla chanser hon får att vara nära och bara titta. Insikten att Elin inte tillhör henne blir både våldsam och smärtsam i denna film om känslomässigt och sexuellt uppvaknande men även om det starka band som finns mellan syskon.

hemland-02-jpg-jpeg

Hemland (Sara Broos, 2015, 15min)
En ung kvinna flyr kriget i Syrien och hamnar i Sverige. Musiken för henne i drömmen tillbaka till hemlandet. Minnena är kopplade till olika låtar. Speciellt en har följt henne genom hela livet och blir en länk mellan det gamla och det nya, en låt av det norska popbandet A-ha.

fightonaswedishbeach_-simonvahlne_photo2

Fight on a Swedish beach (Simon Vahlne, 2016, 15 min)
Det är svensk sommar, solen skiner och familjerna har samlats på de långa sandstränderna utanför Varberg. Men vad händer när några halvfulla ungdomar kallar en gubbes fru hora och “heilar” mitt i semesterparadiset? Fight on a Swedish Beach ställer frågan – vågar vi säga ifrån-.