Regissörsbesök i Växjö och pop-up bio i Norrköping

Så nära av Emilie Wallgren

I år gästar pop-up bion Kort&Gott Soppkaféet och butiken Etcetera i Norrköping. Visningarna börjar kl. 18.00 och visas i två block. Butiken har öppet till sent och det kommer att finnas värmande soppa till försäljning. Mellan pauserna spelar DJ Babylady musik och stämningsfulla visuals utlovas. Mer information om evenemanget hittar ni här.

Befinner du dig längre söderut i Växjö kan du ta del av både samtal och film på årets kortaste dag. Folkets Bio Palladium har bjudit in Niki Lindroth von Bahr (regissör), Emilie Wallgren (regissör, producent och kulturutvecklare) och Lotta Nyblom (filmkonsulent Film&Publik) för ett panelsamtal om filmskapandet i kortfilmsformat. Efter samtalet visas regissörernas filmer. Det är fri entré och i pauserna bjuds det på fika.
Mer information om evenemanget hittar ni här.

Här hittar du fler visningar i Sverige under Kortfilmsdagen.