Kortfilmsmaraton i Västerås och Örebro

I Västmanland och Örebro arrangeras det tre olika evenemang

I Västerås kommer Kortfilmsdagen att firas både på Elektra Bio och Citybiografen. Ta en paus från julruschen och börja titta på kortfilm redan från kl. 11:00 på Citybiografen. Visningarna arrangeras av Västerås Filmfestival och några av filmerna som kommer att visas är #will av Per Sundström och Som Vi Minns Det av Mia Hafrén. Det är fritt inträde och det kommer även att bjudas på popcorn!
Mer information om evenemanget hittar du här.

Kortfilmsvisningarna på Elektra Bio börjar kl. 18:00 och där kan du se höstens kortfilmer från Folkets Bio. Visningen är gratis och det bjuds på kaffe/te och smörgås. Mer information om evenemanget hittar du här.

Örebro bjuder på kortfilmskväll på Bio Roxy med Örebro filmförenings Årskrönika. Från kl. 18:00 kan du se ett urval av de filmer som var med och tävlade under Josef 2017, Noo-Marathon och Live at Heart Films kortfilmsprogram och kortfilmstävling. Dessutom kan du ta del av två musikvideoprojekt som fått stöd av Örebro Filmförening. Visningarna är gratis! Mer information om evenemanget hittar du här.

Här hittar du fler visningar i Sverige under Kortfilmsdagen.